Laat jouw ideale auto zoeken door een expert.

Laat jouw ideale auto zoeken door een expert.

Aankoop 100% verzorgd

Bezorgd om de hoek

Scherpste tarief in NL

Uniek service: Aankoop 100% verzorgd

Occasionklik vindt en regelt jouw ideale occasion.

60% korting voor de volgende 10 aanvragen.

Nog geen auto gevonden? Laat ideale auto zoeken door een expert. Wij gaan aan de hand van jouw wensen & budget, op zoek naar je ideale occasion. Tevreden? Dan koop je de auto simpelweg bij ons. Wil je de auto toch niet kopen? Geen probleem, in dit geval betaal je ook niets.

Jouw voordelen

Doe direct een aanvraag en maak gebruik van de volgende voordelen:

De juiste occasion tegen de juiste prijs
Voorkom een miskoop
Incl. gratis aankoopkeuring
Bezorging bij garage in de buurt
Verschillende garantiemogelijkheden
Besparing van €400,- t.o.v. vergelijkbare diensten

Hoe werkt het
Auto zoeken Occasionklik

Doe vrijblijvend een aanvraag

 • Normaal € 249, Tijdelijk voor € 99,-

  Wij nemen eerst contact met je op. Je zit dus nergens aan vast.
  Je betaald altijd achteraf en alleen indien je de auto koopt.

  Hoe werkt onze service?

  Zo ontzorgen wij jou volledig in de aankoop van je auto.

  1. Auto zoeken

  Wij nemen contact op om jouw aanvraag door te nemen. Op basis van je wensen gaat een expert op zoek naar je ideale occasion en deelt verschillende opties. Zit jouw ideale occasion ertussen? Dan regelen wij de rest!  

  Wil je alvast vrijblijvend weten welke auto het beste bij je past? Met onze gratis zoekhulp weet je direct welke opties de beste zijn! 

  2. Waardebepaling

  Na het vinden van de juiste auto bepalen wij de waarde en wordt een eerlijke prijs onderhandeld. Tevreden met de uitkomsten? Dan wordt het tijd om een keuze te maken.

  3. Maak je keuze

  Is de auto in topconditie en sluit deze aan op jouw wensen? Dan bepaal jij of je door wilt gaan met de service en de aankoop van je occasion via onze experts. Aangezien je pas na je proefrit definitief akkoord gaat zit je nog nergens aan vast.

  4. Aankoopkeuring

  De auto wordt uitvoerig gecheckt door een onafhankelijke keuringmeester. Dit is incl. uitgebreide proefrit, metingen en inspectie op de brug.  Op deze manier weet je zeker dat de kwaliteit goed is. Wordt de auto afgekeurd? Dan gaan we graag op zoek naar een alternatieve auto.

  5. Gratis thuisbezorgd

  Van tevoren wordt je auto nog een keer gecontroleerd en klaargemaakt door een aangesloten garage in de buurt.  Hierna bezorgen wij je auto binnen 5 werkdagen gratis aan huis voor een proefrit. We leggen je alle functies uit en helpen met zaken als telefoon koppelen en radio instellen. 

  6. Aankoop na je proefrit

  Ben je 100% tevreden na de proefrit en wil je de auto kopen? Dan geef je definitief akkoord en betaal je simpelweg na de proefrit aan Occasionklik. Alle occasions worden geleverd met 180 dagen garantie en een keuze uit verschillende afleveringspakketten. Wil je de auto toch niet? Geen probleem, dan gaan wij op zoek naar een nieuwe occasion.

  7. Inruil van je eigen auto (optioneel)

  Heb je een eigen auto die je wilt inruilen? Geen probleem. Wij nemen je auto graag over en bieden hiervoor een aantrekkelijke inruilprijs. Je kunt de inruilauto direct achterlaten bij de bezorging van je nieuwe auto. Dat is wel zo makkelijk.

  8. 14 dagen proefrijden

  Na je aankoop heb je 14 dagen de tijd om te proefrijden. Volg je dagelijkse routine en maak gerust een ritje naar je werk, familie of sportclub. Op deze manier kun je echt ervaren of de auto past bij jouw wensen. Bevalt de auto toch niet? Binnen 14 dagen nemen wij de auto altijd terug en krijg je direct jouw geld terug. Vervolgens gaan we graag op zoek naar een alternatieve auto die wel goed aansluit op je leven.

  9. Onderhoud in de buurt

  Ook na de aankoop van je auto willen wij je graag 100% ontzorgen. We zorgen er dan ook voor dat jij voor garantie, onderhoud & reparaties terecht kunt bij een erkende autogarage in de buurt. Indien je liever zelf een garage kiest, dan kan dat natuurlijk ook altijd! 

  Echte klantverhalen

  Occasionklik klant 1

  Goede service verlening. Bij Autotensen kijken ze eerst naar mijn wensen en daar hebben ze de juiste auto op aangesloten.

  Familie Doef
  Occasionklik klant 2

  Auto Tensen heeft mij wederom geholpen bij het vinden van mijn ideale occasion. Snelle service en vriendelijk personeel.

  Gerrit de Vries
  Occasionklik klant 3

  Ik was op zoek naar een occasion, en die hebben ze voor mij gevonden! Voldeed aan mijn wensen en ik hoefde me geen zorgen te maken over de kwaliteit. Heel fijn!”

  Rob Roozendaal

  Ik ben zeer goed geholpen met de aanschaf van mijn nieuwe tweedehands auto.

  Lambert wammes

  Klantenbeoordeling occasionklik 2

  Peter koos voor Occasionklik om zijn ideale Kia te zoeken en hem te ontzorgen in de aankoop van zijn auto. Lees meer over Peter’s occasion aankoop.

  beoordeling occasionklik

  Lenne koos voor Occasionklik om er zeker van te zijn dat ze juiste auto kocht en zo een miskoop te voorkomen. Lees meer over Lenne’s occasion aankoop.

  Gratis zoekhulp

  Een occasion vinden is al moeilijk genoeg. Laat je helpen door een expert en vind de auto die écht bij jou past!

  Vind mijn occasion

  Gratis zoekhulp

  Een occasion vinden is al moeilijk genoeg. Laat je helpen door een expert en vind de auto die écht bij jou past!

  Vind mijn occasion
  Auto zoeken expert - Jan Reus

  Heb je nog vragen?

  Neem gerust contact op met Jan of één van onze andere occasion experts. Zij helpen jou graag bij regelen van de juiste auto.

  Neem contact op

  Een occasion kopen via Occasionklik.

  Gemak, zekerheid & scherpste prijs

  Je aankoop 100% verzorgd
  Scherpste prijs in Nederland
  Gratis aankoopkeuring auto
  Bezorging aan huis

  Verschillende garantiemogelijkheden
  Elke occasion in Nederland mogelijk
  Veilige betaling na je proefrit
  Niet goed? Wij vinden gratis een alternatief

  Vragen over ‘Auto zoeken’ service

  Absoluut. Bij Occasionklik koop je een occasion volledig op afstand. Wij onderhandelen, keuren de kwaliteit en bezorgen bij jou aan huis. Zo ben je in staat om moeiteloos & zonder enig fysiek contact alsnog jouw auto te kopen. Zo kunnen wij gedurende de lockdown jou alsnog helpen aan de juiste occasion.

  Binnen 1 werkdag nemen wij contact met jou op. Vervolgens wordt binnen 48 uur de deal gesloten en jouw auto gekeurd. Wordt de auto goedgekeurd? Dan halen wij de auto op leveren deze af binnen 1 week bij een garage in jouw omgeving. Gemiddelde koop je de auto dus binnen 1,5 week.

  Absoluut. Wij houden altijd rekening met een inruilauto en bieden hiervoor een eerlijke prijs. Zo hoef je dit niet apart te regelen en scheelt dat weer in de aankoopprijs.

  Je ontvangt standaard de wettelijk verplichte Bovag garantie van 6 maanden voor elke auto boven de € 4.500. Onder dit bedrag kunnen wij de kwaliteit van de auto niet garanderen en kunnen wij onze service helaas niet aanbieden. Hiernaast kan je kiezen tussen verschillende garantiemogelijkheden zodat je altijd kiest voor de garantie die bij jouw auto past.

  Een uniek onderdeel van onze service is dat je pas koopt na je proefrit. Wij keuren dus eerst de auto en brengen deze vervolgens naar een garage in te buurt voor jouw proefrit. Als jij tevreden bent met de auto sluiten wij de overeenkomst en betaal je bij de garage waar de auto is geleverd.

  Dat is natuurlijk geen probleem! Indien de auto niet bevalt ben je ook niet verplicht om deze te kopen. In dit geval brengen wij enkel een prijs van € 200,- in rekening om de gemaakt kosten te vergoeden. Als je besluit om alsnog via ons een andere auto te kopen dan brengen wij ook deze € 200,- niet in rekening.

  Op het moment dat jij een aanvraag doet controleren wij de auto alvast doorgrondig om zo een miskoop te voorkomen. De kans is dan ook erg klein dat de auto wordt afgekeurd. Indien dit alsnog gebeurt brengen wij € 200,- in rekening om de gemaakte kosten te vergoeden. Indien je alsnog via ons een andere auto koopt (die wel wordt goedgekeurd) hoef je deze € 200,- natuurlijk niet te betalen.

  Heb jij een auto gevonden in België, Duitsland of elders in Europa? Dan zijn we altijd bereid om samen te kijken of deze auto geleverd kan worden. Zo ja, dan is het wel van belang om de koopovereenkomst te tekenen voordat wij de auto ophalen. Toch heb je 14 bedenktijd zodra jij de auto in huis hebt. Indien de auto toch niet beschikbaar is zoeken wij graag een alternatief voor je!

  Dat is geen enkel probleem. Door een grondig vooronderzoek, contact met de aanbieder en de aankoopkeuring weten wij of de auto voldoet aan onze kwaliteitseisen. Over het algemeen zie je dat betere auto’s worden aangeboden door autobedrijven. Daarom gaat hier wel onze voorkeur naar uit.