Laat jouw ideale auto zoeken door een expert.

Op zoek naar een auto? Wij zoeken jouw occasion en bezorgen deze bij een garage in de buurt.

Aankoop 100% verzorgd

Bezorgd om de hoek

Scherpste tarief in NL

Uniek service: Aankoop 100% verzorgd

Occasionklik vindt en regelt jouw ideale occasion.

60% korting voor de volgende 10 aanvragen.

Nog geen auto gevonden? Laat ideale auto zoeken door een expert. Wij gaan aan de hand van jouw wensen & budget, op zoek naar je ideale occasion. Tevreden? Dan koop je de auto simpelweg bij ons. Wil je de auto toch niet kopen? Geen probleem, in dit geval betaal je ook niets.

Jouw voordelen

Doe direct een aanvraag en maak gebruik van de volgende voordelen:

De juiste occasion tegen de juiste prijs
Voorkom een miskoop
Incl. gratis aankoopkeuring
Bezorging bij garage in de buurt
Verschillende garantiemogelijkheden
Besparing van €400,- t.o.v. vergelijkbare diensten

Hoe werkt het
Auto zoeken Occasionklik

Doe vrijblijvend een aanvraag

 • Normaal € 249, Tijdelijk voor € 99,-

  Wij nemen eerst contact met je op. Je zit dus nergens aan vast.
  Je betaald altijd achteraf en alleen indien je de auto koopt.

  Hoe werkt onze service?

  1. Auto zoeken

  Wij nemen contact op om jouw aanvraag door te nemen. Op basis van je wensen gaat een expert op zoek naar je ideale occasion en deelt verschillende opties. Zit jouw ideale occasion ertussen? Dan regelen wij de rest!  

  2. Aankoopkeuring

  De auto wordt uitvoerig gecheckt door een onafhankelijke keuringmeester. Dit is incl. uitgebreide proefrit, metingen en inspectie op de brug.  Op deze manier weet je zeker dat de kwaliteit goed is. Wordt de auto afgekeurd? Dan gaan we graag op zoek naar een alternatieve auto.

  3. Waardebepaling

  Aan de hand van de aankoopkeuring bepalen wij de waarde en wordt de juiste prijs onderhandeld. Tevreden met de uitkomsten? Dan wordt het tijd om de auto te zien.

  4. Bezorging bij garage om de hoek

  Jouw auto wordt opgehaald en bezorgd bij een aangesloten garage in jouw omgeving. Hier wordt de auto klaargemaakt voor jouw proefrit.

  5. Aankoop van je auto

  Helemaal tevreden en wil je de auto kopen? Je betaalt simpelweg na de proefrit bij je Occasionklik garage om de hoek incl. garantie en inruil. Ook kan je bij deze garage terecht voor onderhoud & reparatie tegen scherpe tarieven. Wil je de auto toch niet? Geen probleem, dan gaan wij op zoek naar een nieuwe occasion.

  Klik met onze klanten

  Occasionklik klant 1

  Goede service verlening. Bij Autotensen kijken ze eerst naar mijn wensen en daar hebben ze de juiste auto op aangesloten.

  Familie Doef
  Occasionklik klant 2

  Auto Tensen heeft mij wederom geholpen bij het vinden van mijn ideale occasion. Snelle service en vriendelijk personeel.

  Gerrit de Vries
  Occasionklik klant 3

  Ik was op zoek naar een occasion, en die hebben ze voor mij gevonden! Voldeed aan mijn wensen en ik hoefde me geen zorgen te maken over de kwaliteit. Heel fijn!”

  Rob Roozendaal

  Ik ben zeer goed geholpen met de aanschaf van mijn nieuwe tweedehands auto.

  Lambert wammes

  Weten hoe wij je occasion vinden? Koen deelde zijn ervaring.

  Koen kocht afgelopen Juni zijn Opel Corsa via Occasionklik. Hij was op zoek naar zijn eerste auto maar wist niet welke auto het beste paste binnen zijn budget. Om zeker te zijn van de juiste keuze besloot hij een expert aan te haken om de juiste auto te vinden en te verzorgen.

  Naam: Koen Brouwer, 30 jaar
  Woonplaats: Amsterdam

  Waarom koos je voor een specialist?

  In verband met een nieuwe baan had ik een auto nodig. Het ging om mijn eerste auto en ik wist niet zo goed welke occasion het beste aansloot op de mogelijkheden. Ik zat al snel met veel vragen waar ik geen antwoord op had. Welke auto past bij mij? Wat zijn de meest betrouwbare auto’s binnen mijn budget? Hoe weet ik zeker de kwaliteit goed is en welke kosten kan ik in de toekomst verwachten? Ook had ik niet de tijd om het land door te reizen, op zoek naar de juiste auto. Ik was bang dat ik de verkeerde keuze zou maken voor een te dure auto die alsnog een miskoop blijkt te zijn. Na een weekje tevergeefs gezocht te hebben besloot ik een specialist in te schakelen.

  Waarom Occasionklik?

  In mijn zoektocht kwam ik al snel Occasionklik tegen. Ik koos voor Occasionklik omdat zij als enige organisatie zowel de auto voor je zoeken als de aankoop volledig verzorgen. Ook was het tarief een stuk scherper dan vergelijkbare diensten.

  Hoe werkte de service?

  Binnen 1 dag na mijn aanvraag heeft een expert contact opgenomen voor wat extra vragen. Dit om een goed beeld te krijgen van mijn behoeften om hier de juiste auto voor te vinden. In het gesprek kwam als snel naar voren dat de Opel Corsa de beste keuze was en besloten wij hierop de focussen. Binnen 1 dag ontving ik 3 verschillende opties binnen mijn budget. De specialist had alvast contact opgenomen met de aanbieders om de prijs af te stemmen en er zeker van de zijn dat de auto’s betrouwbaar waren. Uiteindelijk koos ik voor een zwarte Corsa uit Nijmegen die in de beste staat verkeerde.

  Na mijn goedkeuring op de prijs heeft Occasionklik de auto op locatie gecheckt en goedgekeurd. Zo wist ik zeker dat de auto betrouwbaar was en wilde ik graag een proefrit doen. Na mijn akkoord werd de auto opgehaald uit Nijmegen naar een aangesloten Bovag garage in Amsterdam. Zo kon ik de auto proefrijden binnen 10 minuten m’n huis! De proefrit ging perfect en ik besloot de auto te kopen. De betaling heb ik afgehandeld bij de garage in Amsterdam waar ik ook terecht kan voor mijn onderhoudsbeurten & reparaties. Wel zo makkelijk.

  Op deze manier weet ik zeker dat ik de juiste auto heb gekocht en dat zonder enige moeite!

  Auto zoeken expert - Jan Reus

  Heb je nog vragen?

  Neem gerust contact op met Jan of één van onze andere occasion experts. Zij helpen jou graag bij regelen van de juiste auto.

  Neem contact op

  Vragen over ‘Auto zoeken’ service

  Binnen 1 werkdag nemen wij contact met jou op. Vervolgens wordt binnen 48 uur de deal gesloten en jouw auto gekeurd. Wordt de auto goedgekeurd? Dan halen wij de auto op leveren deze af binnen 1 week bij een garage in jouw omgeving. Gemiddelde koop je de auto dus binnen 1,5 week.

  Absoluut. Wij houden altijd rekening met een inruilauto en bieden hiervoor een eerlijke prijs. Zo hoef je dit niet apart te regelen en scheelt dat weer in de aankoopprijs.

  Je ontvangt standaard de wettelijk verplichte Bovag garantie van 6 maanden voor elke auto boven de € 4.500. Onder dit bedrag kunnen wij de kwaliteit van de auto niet garanderen en kunnen wij onze service helaas niet aanbieden. Hiernaast kan je kiezen tussen verschillende garantiemogelijkheden zodat je altijd kiest voor de garantie die bij jouw auto past.

  Een uniek onderdeel van onze service is dat je pas koopt na je proefrit. Wij keuren dus eerst de auto en brengen deze vervolgens naar een garage in te buurt voor jouw proefrit. Als jij tevreden bent met de auto sluiten wij de overeenkomst en betaal je bij de garage waar de auto is geleverd.

  Dat is natuurlijk geen probleem! Indien de auto niet bevalt ben je ook niet verplicht om deze te kopen. In dit geval brengen wij enkel een prijs van € 200,- in rekening om de gemaakt kosten te vergoeden. Als je besluit om alsnog via ons een andere auto te kopen dan brengen wij ook deze € 200,- niet in rekening.

  Op het moment dat jij een aanvraag doet controleren wij de auto alvast doorgrondig om zo een miskoop te voorkomen. De kans is dan ook erg klein dat de auto wordt afgekeurd. Indien dit alsnog gebeurt brengen wij € 200,- in rekening om de gemaakte kosten te vergoeden. Indien je alsnog via ons een andere auto koopt (die wel wordt goedgekeurd) hoef je deze € 200,- natuurlijk niet te betalen.

  Heb jij een auto gevonden in België, Duitsland of elders in Europa? Dan zijn we altijd bereid om samen te kijken of deze auto geleverd kan worden. Zo ja, dan is het wel van belang om de koopovereenkomst te tekenen voordat wij de auto ophalen. Toch heb je 14 bedenktijd zodra jij de auto in huis hebt. Indien de auto toch niet beschikbaar is zoeken wij graag een alternatief voor je!

  Dat is geen enkel probleem. Door een grondig vooronderzoek, contact met de aanbieder en de aankoopkeuring weten wij of de auto voldoet aan onze kwaliteitseisen. Over het algemeen zie je dat betere auto’s worden aangeboden door autobedrijven. Daarom gaat hier wel onze voorkeur naar uit.