Over ons.

Over ons.

Aankoop 100% verzorgd

Bezorgd om de hoek

Scherpste tarief in NL

Uniek service: Aankoop 100% verzorgd

Wie zijn wij?

Occasionklik is opgericht door Jan Reus en zijn zoon Dennis Reus. Als eigenaar van verschillende autobedrijven heeft Jan al meer dan 50 jaar ervaring in het ondersteunen bij de aankoop van een auto. Dennis is als marketeer van verschillende autobedrijven betrokken bij het ondersteunen van de nieuwe generatie aan online autokopers. Verenig de kennis en ervaring van beide ondernemers en je krijgt het platform Occasionklik.nl. Occasionklik maakt het als eerste organisatie mogelijk om 100% geholpen te worden in de aankoop van jouw occasion door een expert. Inclusief zoeken, onderhandeling, aankoopkeuring en bezorging bij een garage in de buurt. Zo voorkom je een miskoop en weet je zeker dat je de juiste auto koopt. Zo is Occasionklik de makkelijkste weg naar jouw occasion.

Ons verhaal.

Waar vroeger de auto verkoper de verantwoordelijkheid nam tot de gehele aankoop, oriënteert de autokoper van nu zich voornamelijk via het internet. Dit met de nodige onzekerheden tot gevolg die een auto aankoop met zich meebrengt. Een auto kopen is voor de meesten dan ook zeer persoonlijk en prijzig. Oprichter Jan Reus merkte dan ook dat de meeste klanten helemaal niet op eigen houtje een auto willen kopen en op zoek zijn naar hulp van een professional. Eigenlijk zoals dat vroeg altijd het geval was. Deze expert heeft de nodige ervaring en zorgt ervoor dat je altijd de juiste auto koopt.  Jan heeft Occasionklik dan ook opgericht in 2014 om ervoor te zorgen dat de Nederlandse autokoper die een miskoop wilt voorkomen de aankoop van zijn/ haar auto uit handen kan geven. Na jarenlang succes in de regio Hoorn & Enkhuizen werd het tijd om Occasionklik nationaal uit te rollen. Na meer dan 7.000 tevreden klanten kan jij nu ook volledig geholpen worden bij de aankoop van je droomoccasion.

Contact opnemen

Ontmoet onze oprichters

Occasionklik.nl is opgericht door Jan en Dennis Reus. Inmiddels zijn er verschillende occasion experts aangesloten die voor jou de ideale occasion zoeken en bij wie je de gevonden auto kan kopen. Zo zijn wij in staat om onze service in alle uithoeken van Nederland te verlenen.

Dennis Reus
Dennis ReusMede-oprichter
Jan Reus
Jan ReusOprichter & eigenaar

Klik met onze klanten

Occasionklik klant 1

Goede service verlening. Bij Autotensen kijken ze eerst naar mijn wensen en daar hebben ze de juiste auto op aangesloten.

Familie Doef
Occasionklik klant 2

Auto Tensen heeft mij wederom geholpen bij het vinden van mijn ideale occasion. Snelle service en vriendelijk personeel.

Gerrit de Vries
Occasionklik klant 3

Ik was op zoek naar een occasion, en die hebben ze voor mij gevonden! Voldeed aan mijn wensen en ik hoefde me geen zorgen te maken over de kwaliteit. Heel fijn!”

Rob Roozendaal

Ik ben zeer goed geholpen met de aanschaf van mijn nieuwe tweedehands auto.

Lambert wammes

Jouw auto aankoop volledig ontzorgd

Heb je moeite om een betrouwbare occasion tegen de juiste prijs te vinden? Één van onze  gaan vrijblijvend voor je op zoek. Tevreden? Dan kan je deze bij ons aankopen. Zo maak je gebruik van de volgende voordelen: 

De juiste occasion voor de beste prijs
Aankoopkeuring & garantie
Bezorging om de hoek
Koop pas na je proefrit
14 dagen proefrijden

Bekijk service