Over ons.

Over ons.

Aankoop 100% verzorgd

Bezorgd om de hoek

Scherpste tarief in NL

Uniek service: Aankoop 100% verzorgd

Wie zijn wij?

Occasionklik is opgericht door Jan Reus en zijn zoon Dennis. Als eigenaar van verschillende autobedrijven heeft Jan al meer dan 50 jaar ervaring in het ondersteunen bij de aankoop van een auto. Dennis is als marketeer van verschillende autobedrijven betrokken bij het ondersteunen van de nieuwe generatie aan online autokopers. Verenig de kennis en ervaring van beide ondernemers en je krijgt het platform Occasionklik.nl. Occasionklik maakt het als eerste organisatie mogelijk om 100% geholpen te worden in jouw occasion aankoop. Inclusief onderhandeling, aankoopkeuring en bezorging bij een garage in de buurt. Zo voorkom je een miskoop en koop jij een occasion vanuit je luie stoel.

Ons verhaal.

Waar vroeger de auto verkoper de verantwoordelijkheid nam tot de gehele aankoop, oriënteert de autokoper van nu zich voornamelijk via het internet. Dit met de nodige onzekerheden tot gevolg die een auto aankoop met zich meebrengt. Een auto kopen is voor de meesten dan ook zeer persoonlijk en prijzig. Jan heeft Occasionklik dan ook opgericht in 2014 om het voordeel van het online aanbod te verbinden aan de zekerheid van een auto aankoop bij het oude vertrouwde autobedrijf in de buurt. Na jarenlang succes in de regio Hoorn & Enkhuizen werd het tijd om Occasionklik nationaal uit te rollen. Zo kan jij nu ook volledig ontzorgd worden in de aankoop van je droomoccasion.

Contact opnemen

Ons team

Occasionklik.nl is opgericht door Jan en Dennis Reus. Door de samenwerking met honderden autobedrijven zijn wij in staat om onze service in alle uithoeken van Nederland te verlenen.

Dennis Reus
Dennis ReusMede-oprichter
Jan Reus
Jan ReusOprichter & eigenaar

Klik met onze klanten

Occasionklik klant 1

Goede service verlening. Bij Autotensen kijken ze eerst naar mijn wensen en daar hebben ze de juiste auto op aangesloten.

Familie Doef
Occasionklik klant 2

Auto Tensen heeft mij wederom geholpen bij het vinden van mijn ideale occasion. Snelle service en vriendelijk personeel.

Gerrit de Vries
Occasionklik klant 3

Ik was op zoek naar een occasion, en die hebben ze voor mij gevonden! Voldeed aan mijn wensen en ik hoefde me geen zorgen te maken over de kwaliteit. Heel fijn!”

Rob Roozendaal

Ik ben zeer goed geholpen met de aanschaf van mijn nieuwe tweedehands auto.

Lambert wammes