Wie zijn wij?

Occasionklik is opgericht door Jan Reus en zijn zoon Dennis. Als eigenaar van verschillende autobedrijven heeft Jan al meer dan 50 jaar ervaring in het ondersteunen bij de aankoop van een auto. Dennis is als marketeer van verschillende autobedrijven betrokken bij het aantrekken van de nieuwe generatie aan autokopers. Verenig de kennis en ervaring van beide ondernemers en je krijgt het platform Occasionklik.nl. Occasionklik combineert de traditionele manier van kopen bij een lokaal autobedrijf maar maakt dit mogelijk voor iedere occasion in Nederland.

Het verhaal achter Occasionklik

Waar vroeger de auto verkoper de verantwoordelijkheid nam tot de gehele aankoop, oriƫnteert de autokoper van nu zich voornamelijk via het internet. Dit met de nodige onzekerheden tot gevolg die een auto aankoop met zich meebrengt. Een auto kopen is voor de meesten dan ook zeer persoonlijk en prijzig. Jan heeft Occasionklik dan ook opgericht in 2014 om het voordeel van het online aanbod te verbinden aan de zekerheid van een auto aankoop bij het oude vertrouwde autobedrijf in de buurt. Na jarenlang succes in de regio Hoorn & Enkhuizen werd het tijd om Occasionklik nationaal uit te rollen. Zo ook jij gebruik maken van een uitgebreid netwerk Bovag autobedrijven die graag de aankoop van jouw droomauto Kosteloos uit handen nemen.

Contact opnemen
ons team

Ons team

Occasionklik.nl is opgericht door Jan en Dennis Reus. Door de samenwerking met honderden autobedrijven zijn wij in staat om onze service in alle uithoeken van Nederland te verlenen.

Dennis Reus
Dennis ReusMede-oprichter
Jan Reus
Jan ReusOprichter & eigenaar