Peter’s occasion aankoop

Echte klantverhalen

Aankoop 100% verzorgd

Bezorgd om de hoek

Scherpste tarief in NL

Uniek service: Aankoop 100% verzorgd

Naam: Peter Pijnacker
Woonplaats: Anna Paulowna
Beroep: Pensionado

Klantenbeoordeling occasionklik 2

Peter kocht afgelopen september zijn tweedehands Kira Niro via Occasionklik. 2 maanden later vroegen wij of hij nog tevreden was met zijn auto en de service die onze specialisten hebben verleend.

Waarom koos je voor hulp bij de aankoop van je auto?

Het vinden van de juiste auto kan al snel complex worden. Ik wist al redelijk snel dat ik een Kira Niro wilde kopen. Dan blijven er nog veel verschillende types en opties over. Ondanks dat ik met wat extra onderzoek er prima uit zou komen leek mij wat professionele ondersteuning hierin handig en gemakkelijk. Toch is zekerheid van een goede aankoop tegen de juiste prijs de reden waarom ik koos voor ondersteuning bij de auto aankoop van mijn auto.

Daarom ben ik actief op zoek gegaan naar bedrijven die deze hulp aanbieden waarnaar ik bij Occasionklik uitkwam.

Waarom koos je voor Occasionklik?

Ik kwam verschillende bedrijven tegen die ondersteuning bieden bij de aankoop van een auto. Uiteindelijk koos ik voor Occasionklik omdat zij volledig ontzorgen en dus de gehele aankoop van de auto overnemen. Dit betekent dat ik de auto simpelweg aan kon kopen bij Occasionklik en zij verder alles regelde op de achtergrond met de verkoper van de auto. Naar mijn idee zijn er geen andere bedrijven die dit complete plaatje aanbieden.

Hoe heb je het proces ervaren?

Ik had zelf al een specifieke auto gevonden die ik via Occasionklik wilde kopen. Echter ik was niet zeker van de betrouwbaarheid. Vanaf het eerste telefoontje met Jan Reus van Occasionklik viel een last van mijn schouders. Nadat Jan contact had opgenomen met de aanbieder van de auto kwamen we al snel tot de conclusie dat dit niet de juiste was. Daarom besloot Jan op zoek te gaan naar alternatieve occasions die wel aansloten op mijn wensen. Na het delen van 2 auto’s was het direct raak en wist ik zeker dat de gekozen auto in topconditie was. Uiteindelijk ging de keuze uit naar een auto uit België. Normaliter zou ik niet zo snel een auto uit het buitenland kopen maar en vertrouwde Jan erop dat de auto in orde was. Na mijn keuze werd de auto gekeurd en geleverd bij een garage bij mij in de buurt. Dit vond ik zeer prettig aangezien ik niet ver hoefde te rijden en de rust kon nemen voor mijn proefrit. Ook was ik in staat om mijn inruilauto direct bij de garage achter te laten. Het was prettig om de aflevering bij de garage te doen zodat ik direct wist bij wie ik terecht kon voor garantie & eventueel onderhoud in de toekomst. Wat ik vooral fijn vind is dat ik pas hoefde te betalen na het afronden van de proefrit en zo risicoloos een auto kon kopen.

Hoe lang heeft het proces geduurd?

In totaal heeft het een week of 2 geduurd van aanvraag tot aankoop

Wat is het belangrijkste voordeel van onze service?

Dat ik totaal geen zorgen heb bij de aankoop van mij auto. Ik werd volledig ontzorgd vanaf het eerste telefoontje. Dat is bij een investering van 20.000 euro wel zo fijn!

Ben je van plan je volgende auto ook via Occasionklik te kopen?

Ja dat ben ik wel van plan. Ik ben onverminderd over de service en heb het dan ook actief aangeraden aan de mensen op mij heen.

Welke cijfer geef je de service?

Een 10. Echt een mooie service!

Meer weten over onze ‘aankoop verzorgd’ service? Klik dan op de onderstaande knop.

Bekijk Auto Verzorgd service

Klik met onze klanten

Occasionklik klant 1

Goede service verlening. Bij Autotensen kijken ze eerst naar mijn wensen en daar hebben ze de juiste auto op aangesloten.

Familie Doef
Occasionklik klant 2

Auto Tensen heeft mij wederom geholpen bij het vinden van mijn ideale occasion. Snelle service en vriendelijk personeel.

Gerrit de Vries
Occasionklik klant 3

Ik was op zoek naar een occasion, en die hebben ze voor mij gevonden! Voldeed aan mijn wensen en ik hoefde me geen zorgen te maken over de kwaliteit. Heel fijn!”

Rob Roozendaal

Ik ben zeer goed geholpen met de aanschaf van mijn nieuwe tweedehands auto.

Lambert wammes
Jan Reus - Occasion spotter

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Jan of één van onze andere occasion-spotters. Zij helpen jou graag bij het vinden van de juiste auto.

Neem contact op