Wees zeker van je aankoop

Wees zeker van je aankoop

Aankoop 100% verzorgd

Bezorgd om de hoek

Scherpste tarief in NL

Uniek service: Aankoop 100% verzorgd

Gratis check van je occasion.

Jouw occasion gevonden op een autoplatform zoals Gaspedaal? Wil je de waarde weten en of de auto betrouwbaar is? Bij meer dan 70% van onze klanten blijkt de gevonden auto niet betrouwbaar te zijn. Een auto is naast je huis vaak de grootste investering die je gaat maken. Je wilt dan ook zeker weten dat de kwaliteit, prijs maar ook de veiligheid in orde is. Wij controleren gratis of je auto betrouwbaar is door de auto na te lopen en contact op te nemen met de aanbieder. Ook controleren onze experts direct de waarde van de occasion. Zo voorkom je een miskoop en duizenden euro’s onnodige kosten. Doe de check en één van onze experts neemt binnen 24 uur contact met je op.

  Terug naar hoofdpagina

  Gratis check van je occasion.

  Jouw occasion gevonden op een autoplatform zoals Marktplaats.nl? Bij meer dan 70% van onze klanten blijkt de gevonden auto niet betrouwbaar te zijn. Een auto is naast je huis vaak de grootste investering die je gaat maken. Je wilt dan ook zeker weten dat de kwaliteit, prijs maar ook de veiligheid in orde is. Wij controleren gratis of je auto betrouwbaar is door de auto na te lopen en contact op te nemen met de aanbieder. Zo voorkom je een miskoop. Doe de check en één van onze experts laat binnen 24 uur weten of je occasion betrouwbaar is.

   Terug naar hoofdpagina

   Echte klantverhalen

   Occasionklik klant 1

   Goede service verlening. Bij Autotensen kijken ze eerst naar mijn wensen en daar hebben ze de juiste auto op aangesloten.

   Familie Doef
   Occasionklik klant 2

   Auto Tensen heeft mij wederom geholpen bij het vinden van mijn ideale occasion. Snelle service en vriendelijk personeel.

   Gerrit de Vries
   Occasionklik klant 3

   Ik was op zoek naar een occasion, en die hebben ze voor mij gevonden! Voldeed aan mijn wensen en ik hoefde me geen zorgen te maken over de kwaliteit. Heel fijn!”

   Rob Roozendaal

   Ik ben zeer goed geholpen met de aanschaf van mijn nieuwe tweedehands auto.

   Lambert wammes

   Klantenbeoordeling occasionklik 2

   Peter koos voor Occasionklik om zijn ideale Kia te zoeken en hem te ontzorgen in de aankoop van zijn auto. Lees meer over Peter’s occasion aankoop.

   beoordeling occasionklik

   Lenne koos voor Occasionklik om er zeker van te zijn dat ze juiste auto kocht en zo een miskoop te voorkomen. Lees meer over Lenne’s occasion aankoop.

   Jan Reus - Occasion spotter

   Heb je nog vragen?

   Neem gerust contact op met Jan of één van onze andere occasionspecialisten. Zij helpen graag om jouw vragen te beantwoorden.

   Neem contact op