Lenne’s occasion aankoop

Echte klantverhalen

Aankoop 100% verzorgd

Bezorgd om de hoek

Scherpste tarief in NL

Uniek service: Aankoop 100% verzorgd

Naam: Lenne Stins
Woonplaats: Rotterdam
Beroep: Lerares

beoordeling occasionklik

In december kocht Lenne haar Seat Leon via Occasionklik. Sindsdien is ze onverminderd enthousiast over haar aankoop en de totaalservice die wij verleent hebben.

Waarom koos je voor hulp bij de aankoop van je auto?

Al een tijdje was ik op zoek naar een auto. Ik wist alleen niets van auto’s. Normaliter raadpleeg ik dan ook vrienden en familie om te juiste keuze te maken. Ik heb zelfs eerder een automakelaar hiervoor ingeschakeld. Toch heeft dit niet tot het gewenste resultaat geleid. Daarom besloot ik op zoek te gaan naar een bedrijf dat mij kon helpen om de juiste auto te vinden en te kopen.

Waarom koos je voor Occasionklik?

Ik kwam al snel bij Occasionklik uit. Daarnaast heb ik wat andere diensten vergeleken maar deze waren niet zo compleet als Occasionklik. Ook de vrijblijvendheid sprak mij aan waarnaar ik besloot een informatiegesprek aan te vragen. Vanaf het eerste moment voelde het goed en besloot ik mijn auto via Occasionklik aan te kopen.

Hoe verliep het proces?

Het hele proces was gewoon heel gemakkelijk. begon al bij de check van de auto. Ik had al wel een auto op het oog maar geen idee of deze kwalitatief goed was. Occasionklik prikte hier direct doorheen en gaf aan dat ze kwaliteit niet goed was. Hier zie je direct hun kennis en ervaring terug. Vervolgens hebben ze een passend alternatief gevonden. Vervolgens vond ik het fijn dat de auto gekeurd werd en direct de benodigde reparaties werden verricht. Zelf had ik dit nooit allemaal laten doen. Daarnaast werd de auto netjes voor mijn deur bezorgd en kan ik terecht bij een garage om de hoek voor mijn onderhoud & reparaties. Al deze werkzaamheden werden opgepakt binnen een vast tarief. Echt een mooie service. Zo weet ik zeker dat ik een goede en veilig auto hebt gekocht.

Wat vond je het grootste voordeel van de service?

Via Occasionklik wist ik zeker dat ik de juiste auto kocht. Voor nu en in de toekomst. Aangezien ik het verleden een keer de verkeerde auto had gekocht wilde ik dit graag voorkomen. Door deze service hoefde ik mij over de aankoop geen zorgen te maken omdat ik ondersteund werd door professionals. En dat voor een schappelijk prijs. Al was de service 250 euro, dan had ik het nog gedaan!

Ben je van plan je volgende auto ook via Occasionklik te kopen?

Ja dat weet ik wel zeker. Ik ben simpelweg enorm tevreden over de service dus waarom zou ik het niet doen? Ik laat de aankoop van een auto graag over aan mensen die hier gespecialiseerd in zijn.

Welke cijfer geef je de service?

Een 10 en een aanrader voor iedereen die zonder veel ervaring een goede tweedehands auto wilt kopen.

Meer weten over onze ‘aankoop verzorgd’ service? Klik dan op de onderstaande knop.

Bekijk Auto Verzorgd service

Klik met onze klanten

Occasionklik klant 1

Goede service verlening. Bij Autotensen kijken ze eerst naar mijn wensen en daar hebben ze de juiste auto op aangesloten.

Familie Doef
Occasionklik klant 2

Auto Tensen heeft mij wederom geholpen bij het vinden van mijn ideale occasion. Snelle service en vriendelijk personeel.

Gerrit de Vries
Occasionklik klant 3

Ik was op zoek naar een occasion, en die hebben ze voor mij gevonden! Voldeed aan mijn wensen en ik hoefde me geen zorgen te maken over de kwaliteit. Heel fijn!”

Rob Roozendaal

Ik ben zeer goed geholpen met de aanschaf van mijn nieuwe tweedehands auto.

Lambert wammes
Jan Reus - Occasion spotter

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Jan of één van onze andere occasion-spotters. Zij helpen jou graag bij het vinden van de juiste auto.

Neem contact op