Occasionspotter jan

Stap 1 van 8

Vind vrijblijvend je ideale occasion op het internet. Ready?

Het vinden van de juiste occasion tussen honderdduizenden opties op websites als Marktplaats.nl is overweldigend. Doorloop de 8 stappen en ik deel gratis je ideale occasions op het internet.

Meer dan 3.700 klanten gingen je voor

Occasionklik klant 1

Goede service verlening. Bij Autotensen kijken ze eerst naar mijn wensen en daar hebben ze de juiste auto op aangesloten.

Familie Doef
Occasionklik klant 2

Auto Tensen heeft mij wederom geholpen bij het vinden van mijn ideale occasion. Snelle service en vriendelijk personeel.

Gerrit de Vries
Occasionklik klant 3

Ik was op zoek naar een occasion, en die hebben ze voor mij gevonden! Voldeed aan mijn wensen en ik hoefde me geen zorgen te maken over de kwaliteit. Heel fijn!”

Rob Roozendaal

Ik ben zeer goed geholpen met de aanschaf van mijn nieuwe tweedehands auto.

Lambert wammes

Klantenbeoordeling occasionklik 2

Peter koos voor Occasionklik om zijn ideale Kia te zoeken en hem te ontzorgen in de aankoop van zijn auto. Lees meer over Peter’s occasion aankoop.

beoordeling occasionklik

Lenne koos voor Occasionklik om er zeker van te zijn dat ze juiste auto kocht en zo een miskoop te voorkomen. Lees meer over Lenne’s occasion aankoop.

Hoe werkt onze service?

Wil je zeker zijn van een goede aankoop en zo een miskoop voorkomen? Koop je occasion dan samen met een experts van Occasionklik. 

1. Auto zoeken

Op basis van je wensen gaat een expert op zoek naar je ideale occasion op het internet tegen de beste prijs. Vervolgens nemen wij contact op om het resultaat door te nemen.  

2. Maak je keuze

Zit jouw ideale occasion ertussen? Dan regelen onze experts de rest! Wij nemen contact op met de verkoper en controleren of de auto in topconditie is. Zo ja? Dan bepaal jij of je door wilt gaan met de service. 

3. Aankoopkeuring

De auto wordt uitvoerig gecheckt door een onafhankelijke keuringsdienst. Dit is incl. uitgebreide proefrit, metingen en inspectie op de brug.  Op deze manier weet je zeker dat de kwaliteit goed is. Wordt de auto afgekeurd? Dan gaan we graag op zoek naar een vergelijkbare auto.

4. Klaarmaken incl. reparaties

Na de aankoopkeuring worden eventuele reparaties door onze monteurs opgepakt. Dit geldt ook voor de APK en onderhoudsbeurt. Zo zorgen wij ervoor dat de auto altijd tiptop in orde is. Dit zit natuurlijk bij de prijs in. 

5. Gratis (thuis)bezorgd

Zodra je auto is klaargemaakt bezorgen wij deze binnen 5 werkdagen aan huis of bij een garage in de buurt voor een proefrit. We leggen je alle functies uit en helpen met zaken als telefoon koppelen en radio instellen. 

6. Aankoop na je proefrit

Ben je na de proefrit 100% tevreden en wil je de auto kopen? Dan betaal je simpelweg aan Occasionklik. Alle occasions worden geleverd met minimaal 6 maanden garantie en een keuze uit verschillende afleveringspakketten. 

7. Inruil van je eigen auto (optioneel)

Heb je een eigen auto die je wilt inruilen? Wij nemen je auto graag over en bieden hiervoor een aantrekkelijke inruilprijs. Je kunt de inruilauto direct achterlaten bij de bezorging van je nieuwe auto. 

8. 14 dagen omruilgarantie

Na je aankoop heb je 14 dagen de tijd om je auto om te ruilen. Op deze manier kun je echt ervaren of de auto past bij jouw wensen. Bevalt de auto toch niet? Binnen 14 dagen nemen wij de auto altijd terug en krijg je direct jouw geld terug. Vervolgens gaan we graag op zoek naar een vergelijkbare auto die wel goed aansluit op je leven.

9. Onderhoud in de buurt

Ook na de aankoop van je auto willen wij je graag 100% ontzorgen. We zorgen er dan ook voor dat jij voor garantie, onderhoud & reparaties terecht kunt bij een erkende autogarage in de buurt. Indien je liever zelf een garage kiest, dan kan dat natuurlijk ook altijd! 

Jan Reus - Occasion spotter

Direct contact opnemen?

Jan of één van onze andere occasion experts staat je graag te woord. 
Ma t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 via
06 – 531 618 75 of info@occasionklik.nl

    BEL MIJ TERUG