Koop je occasion samen met een expert.

Koop je occasion met een expert.

Aankoop 100% verzorgd

Bezorgd aan de deur

Scherpste tarief in NL

Uniek service: Aankoop 100% verzorgd

Jouw occasion aankoop 100% ontzorgd door een expert

Ben je op zoek naar een occasion en wil je graag samen kopen met een expert? Occasionklik is de eerste service in Nederland waar de aankoop van je auto 100% wordt verzorgd door professionals. Van zoeken tot kopen en bezorging inclusief gratis aankoopkeuring. Je vindt & koopt jouw ideale auto simpelweg samen met onze experts en krijgt deze aan de deur bezorgd. Zo is Occasionklik de makkelijkste weg naar de juiste occasion.

Occasionspotter jan

Doe een aanvraag en koop samen met mij de juiste occasion. 

Voorkom een miskoop & bespaar duizenden euro’s
Moeiteloos een auto kopen
No Cure No Pay
  Wij nemen eerst contact met je op om je wensen door te nemen. Je zit dus nergens aan vast!

  Occasionklik support

  All-in aankoop ontzorgd

  Normaal € 249, Nu voor slechts € 149,-


  De volgende service is inbegrepen:

  Wij zoeken je occasion (gratis)
  Selectie uit verschillende auto’s
  Aankoopkeuring auto
  Proefrit monteur
  Controle binnen- en buiten zijde
  Inspectie hefbrug
  Inspectie schade
  Uitlezen auto (diagnose)
  Kleine reparaties
  Bezorging aan de deur
  Inruil eigen auto
  Onderhoud om de hoek
  6 maanden garantie
  14 dagen omruilgarantie

  Hoe werkt onze service?

  Wil je zeker zijn van een goede aankoop en zo een miskoop voorkomen? Koop je occasion dan samen met een experts van Occasionklik. 

  1. Auto zoeken

  Op basis van je wensen gaat een expert op zoek naar je ideale occasion op het internet tegen de beste prijs. Vervolgens nemen wij contact op om het resultaat door te nemen.  

  Wil je alvast vrijblijvend weten welke auto het beste bij je past? Met onze gratis zoekhulp weet je welke occasions op het internet het beste bij je passen! 

  2. Maak je keuze

  Zit jouw ideale occasion ertussen? Dan regelen onze experts de rest! Wij nemen contact op met de verkoper en controleren of de auto in topconditie is. Zo ja? Dan bepaal jij of je door wilt gaan met de service. 

  3. Aankoopkeuring

  De auto wordt uitvoerig gecheckt door een onafhankelijke keuringsdienst. Dit is incl. uitgebreide proefrit, metingen en inspectie op de brug.  Op deze manier weet je zeker dat de kwaliteit goed is. Wordt de auto afgekeurd? Dan gaan we graag op zoek naar een vergelijkbare auto.

  4. Klaarmaken incl. reparaties

  Na de aankoopkeuring worden eventuele reparaties door onze monteurs opgepakt. Dit geldt ook voor de APK en onderhoudsbeurt. Zo zorgen wij ervoor dat de auto altijd tiptop in orde is. Dit zit natuurlijk bij de prijs in. 

  5. Gratis (thuis)bezorgd

  Zodra je auto is klaargemaakt bezorgen wij deze binnen 5 werkdagen aan huis of bij een garage in de buurt voor een proefrit. We leggen je alle functies uit en helpen met zaken als telefoon koppelen en radio instellen. 

  6. Aankoop na je proefrit

  Ben je na de proefrit 100% tevreden en wil je de auto kopen? Dan betaal je simpelweg aan Occasionklik. Alle occasions worden geleverd met minimaal 6 maanden garantie en een keuze uit verschillende afleveringspakketten. 

  7. Inruil van je eigen auto (optioneel)

  Heb je een eigen auto die je wilt inruilen? Wij nemen je auto graag over en bieden hiervoor een aantrekkelijke inruilprijs. Je kunt de inruilauto direct achterlaten bij de bezorging van je nieuwe auto. 

  8. 14 dagen omruilgarantie

  Na je aankoop heb je 14 dagen de tijd om je auto om te ruilen. Op deze manier kun je echt ervaren of de auto past bij jouw wensen. Bevalt de auto toch niet? Binnen 14 dagen nemen wij de auto altijd terug en krijg je direct jouw geld terug. Vervolgens gaan we graag op zoek naar een vergelijkbare auto die wel goed aansluit op je leven.

  9. Onderhoud in de buurt

  Ook na de aankoop van je auto willen wij je graag 100% ontzorgen. We zorgen er dan ook voor dat jij voor garantie, onderhoud & reparaties terecht kunt bij een erkende autogarage in de buurt. Indien je liever zelf een garage kiest, dan kan dat natuurlijk ook altijd! 

  Ontzorg mijn aankoop

  Hoe werkt onze service?

  1. Auto zoeken

  Een expert gaat op zoek naar je ideale occasion op het internet tegen de beste prijs. Wil je alvast vrijblijvend weten welke auto het beste bij je past? Met onze gratis zoekhulp weet je welke occasions op het internet het beste bij je passen! 

  2. Maak je keuze

  Wij nemen contact op met de verkoper en controleren of de auto in topconditie is. Zo ja? Dan bepaal jij of je door wilt gaan met de service. 

  3. Aankoopkeuring

  De auto wordt uitvoerig gecheckt door een onafhankelijke keuringsdienst. Dit is incl. uitgebreide proefrit, metingen en inspectie op de brug. Wordt de auto afgekeurd? Dan gaan we graag op zoek naar een vergelijkbare auto.

  4. Klaarmaken incl. reparaties

  Na de aankoopkeuring worden eventuele reparaties door onze monteurs opgepakt. Dit geldt ook voor de APK en onderhoudsbeurt. Dit zit natuurlijk bij de prijs in. 

  5. Gratis (thuis)bezorgd

  Zodra je auto is klaargemaakt bezorgen wij deze binnen 5 werkdagen aan huis of bij een garage in de buurt voor een proefrit.

  6. Aankoop na je proefrit

  Ben je na de proefrit 100% tevreden en wil je de auto kopen? Dan betaal je simpelweg aan Occasionklik. Alle occasions worden geleverd met minimaal 6 maanden garantie en een keuze uit verschillende afleveringspakketten. 

  7. Inruil van je eigen auto (optioneel)

  Wij nemen je auto graag over en bieden hiervoor een aantrekkelijke inruilprijs. Je kunt de inruilauto direct achterlaten bij de bezorging van je nieuwe auto. 

  8. 14 dagen omruilgarantie

  Na je aankoop heb je 14 dagen de tijd om je auto om te ruilen. Bevalt de auto toch niet? Binnen 14 dagen nemen wij de auto altijd terug en krijg je direct jouw geld terug. Vervolgens gaan we graag op zoek naar een vergelijkbare auto die wel goed aansluit op je leven.

  9. Onderhoud in de buurt

  Ook na de aankoop van je auto willen wij je graag 100% ontzorgen. We zorgen er dan ook voor dat jij voor garantie, onderhoud & reparaties terecht kunt bij een erkende autogarage in de buurt. 

  Ontzorg mijn aankoop

  Echte klantverhalen

  Occasionklik klant 1

  Goede service verlening. Bij Autotensen kijken ze eerst naar mijn wensen en daar hebben ze de juiste auto op aangesloten.

  Familie Doef
  Occasionklik klant 2

  Auto Tensen heeft mij wederom geholpen bij het vinden van mijn ideale occasion. Snelle service en vriendelijk personeel.

  Gerrit de Vries
  Occasionklik klant 3

  Ik was op zoek naar een occasion, en die hebben ze voor mij gevonden! Voldeed volledig aan mijn wensen. Heel fijn!”

  Rob Roozendaal

  Ik ben zeer goed geholpen met de aanschaf van mijn nieuwe tweedehands auto.

  Lambert wammes

  Klantenbeoordeling occasionklik 2

  Peter koos voor Occasionklik om zijn ideale Kia te zoeken en hem te ontzorgen in de aankoop van zijn auto. Lees meer over Peter’s occasion aankoop.

  beoordeling occasionklik

  Lenne koos voor Occasionklik om er zeker van te zijn dat ze juiste auto kocht en zo een miskoop te voorkomen. Lees meer over Lenne’s occasion aankoop.

  Een Unieke service in Nederland

  Gemak, zekerheid & scherpste prijs

  Je aankoop 100% ontzorgd door experts
  Scherpste prijs in Nederland
  Voorkom een miskoop
  Bezorging aan huis

  Gratis aankoopkeuring
  Veilige betaling na je proefrit
  14 dagen omruilgarantie
  Meer dan 50 jaar ervaring

  Gratis de juiste occasion vinden?

  Ga samen met onze experts op zoek naar de beste occasions op het internet.

  Start zoektocht

  Gratis de juiste occasion vinden?

  Ga samen met onze experts op zoek naar de beste occasions op het internet.

  Start zoektocht

  Vragen over ‘All-in aankoop verzorgd’ service

  Absoluut. Bij Occasionklik koop je een occasion volledig op afstand. Wij onderhandelen, keuren de kwaliteit en bezorgen bij jou aan huis. Zo ben je in staat om moeiteloos & zonder enig fysiek contact alsnog jouw auto te kopen. Zo kunnen wij gedurende de lockdown jou alsnog helpen aan de juiste occasion.

  Binnen 1 werkdag nemen wij contact met jou op. Vervolgens wordt binnen 48 uur de deal gesloten en jouw auto gekeurd. Wordt de auto goedgekeurd? Dan halen wij de auto op leveren deze af binnen 1 week bij een garage in jouw omgeving. Gemiddelde koop je de auto dus binnen 1,5 week.

  Absoluut. Wij houden altijd rekening met een inruilauto en bieden hiervoor een eerlijke prijs. Zo hoef je dit niet apart te regelen en scheelt dat weer in de aankoopprijs.

  Je ontvangt standaard de wettelijk verplichte Bovag garantie van 6 maanden voor elke auto boven de € 4.500. Onder dit bedrag kunnen wij de kwaliteit van de auto niet garanderen en kunnen wij onze service helaas niet aanbieden. Hiernaast kan je kiezen tussen verschillende garantiemogelijkheden zodat je altijd kiest voor de garantie die bij jouw auto past.

  Na het keuren van de auto geef je aan of je de auto aan wilt kopen en teken je een intentieverklaring. Hiermee geef je aan dat je de intentie hebt om de auto te kopen als deze voldoet aan alle kwaliteitseisen. Vervolgens bezorgen wij de auto voor jouw proefrit. Pas als jij tevreden bent met de auto na je proefrit betaal je aan Occasionklik.

  Dat is natuurlijk geen probleem! Indien de auto niet bevalt ben je ook niet verplicht om deze te kopen. In dit geval brengen wij enkel een prijs van € 200,- in rekening om de gemaakt kosten te vergoeden. Vervolgens gaan wij graag op zoek naar een vergelijkbare occasion die wel aan jouw wensen voldoet. Als je besluit deze vergelijkbare occasion te kopen brengen wij ook deze € 200,- niet in rekening.

  Op het moment dat jij een aanvraag doet controleren wij de auto alvast doorgrondig om zo een miskoop te voorkomen. De kans is dan ook erg klein dat de auto wordt afgekeurd. Indien dit alsnog gebeurt brengen wij € 200,- in rekening om de gemaakte kosten te vergoeden. Indien je alsnog via ons een andere auto koopt (die wel wordt goedgekeurd) hoef je deze € 200,- natuurlijk niet te betalen.

  Heb jij een auto gevonden in België, Duitsland of elders in Europa? Dan zijn we altijd bereid om samen te kijken of deze auto geleverd kan worden. Zo ja, dan is het wel van belang om de koopovereenkomst te tekenen voordat wij de auto ophalen. Toch heb je 14 bedenktijd zodra jij de auto in huis hebt. Indien de auto toch niet beschikbaar is zoeken wij graag een alternatief voor je!

  Momenteel nemen wij occasions in overweging die zowel door particulieren als bedrijven worden aangeboden. Op basis van meer dan 50 jaar ervaring kunnen wij wel stellen dat de kwaliteit van auto’s die worden aangeboden door particulieren een stuk minder is dan via autobedrijven. Daarom gaat onze voorkeur veelal uit naar auto’s vanuit autobedrijven zowel wij de kwaliteit van je occasion kunnen garanderen.

  Jan Reus - Occasion spotter

  Heb je nog vragen over onze service?

  Jan of één van onze andere occasion experts staat je graag te woord. 
  Ma t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 via
  06 – 531 618 75 of info@occasionklik.nl

   BEL MIJ TERUG

   Jan Reus - Occasion spotter

   Heb je nog vragen over onze service?

   Jan of één van onze andere occasion experts staat je graag te woord. 
   Ma t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 via
   06 – 531 618 75 of info@occasionklik.nl

    BEL MIJ TERUG