Hulp bij de aankoop van je auto.

Laat jouw occasion 100% verzorgen door een specialist. Van keuring tot bezorging bij jouw vertrouwde garage om de hoek. Zo voorkom je een miskoop.

Aankoop 100% verzorgd

Bezorgd om de hoek

Scherpste tarief in NL

Uniek service: Aankoop 100% verzorgd

Wij verzorgen je aankoop.

Droomoccasion gevonden op een autoplatform zoals Gaspedaal of Marktplaats en hulp nodig bij de aankoop? Koop dezelfde auto via Occasionklik en onze specialisten regelen de rest. Van onderhandeling tot keuring en aankoop, inclusief garantiemogelijkheden. Je koopt de auto simpelweg bij ons en haalt deze op bij één van onze garages in de buurt. Zo hielpen wij al meer dan 3.500 klanten aan een betrouwbare auto.

75% korting voor de volgende 5 aanvragen.

Occasion aankoop verzorgd

Doe vrijblijvend een aanvraag  Wij nemen eerst contact met je op. Je zit dus nergens aan vast!
  * Je betaald altijd achteraf en alleen indien je de auto koopt.

  Waarom aankoop verzorgd?

  Voorkom een miskoop
  Incl. gratis aankoopkeuring
  Garantie- & inruilmogelijkheden
  Je koopt pas na jouw proefrit

  Normaal € 200, Tijdelijk voor € 49,-

  • Vergelijkbare diensten: € 399,-
  • Besparing: € 350,-

  Hoe werkt aankoop verzorgd?

  1. Check betrouwbaarheid

  Auto gevonden op bijv. Marktplaats? Wij nemen contact met je op om deze occasion samen door te nemen. Vervolgens bellen wij de aanbieder van de auto om de betrouwbaarheid te checken. Alles in orde? Dan bepaal jij of je door wilt gaan met de service.

  2. Aankoopkeuring

  De auto wordt uitvoerig gecheckt door een onafhankelijke keuringmeester. Dit is incl. uitgebreide proefrit, metingen en inspectie op de brug.  Op deze manier weet je zeker dat de kwaliteit goed is. Wordt de auto afgekeurd? Dan gaan we graag op zoek naar een alternatieve auto.

  3. Waardebepaling

  Na de aankoopkeuring bepalen wij de waarde en wordt de juiste prijs onderhandeld. Tevreden met de uitkomsten? Dan wordt het tijd om de auto te zien.

  4. Bezorging bij garage om de hoek

  Jouw auto wordt opgehaald en bezorgd bij een aangesloten garage in jouw omgeving. Hier wordt de auto klaargemaakt voor jouw proefrit.

  5. Aankoop van je auto

  Helemaal tevreden en wil je de auto kopen? Je betaalt simpelweg na de proefrit bij je Occasionklik garage om de hoek incl. garantie en inruil. Ook kan je bij deze garage terecht voor onderhoud & reparatie tegen scherpe tarieven. Wil je de auto toch niet? Geen probleem, dan gaan wij op zoek naar een nieuwe occasion.

  Klik met onze klanten

  Occasionklik klant 1

  Goede service verlening. Bij Autotensen kijken ze eerst naar mijn wensen en daar hebben ze de juiste auto op aangesloten.

  Familie Doef
  Occasionklik klant 2

  Auto Tensen heeft mij wederom geholpen bij het vinden van mijn ideale occasion. Snelle service en vriendelijk personeel.

  Gerrit de Vries
  Occasionklik klant 3

  Ik was op zoek naar een occasion, en die hebben ze voor mij gevonden! Voldeed aan mijn wensen en ik hoefde me geen zorgen te maken over de kwaliteit. Heel fijn!”

  Rob Roozendaal

  Ik ben zeer goed geholpen met de aanschaf van mijn nieuwe tweedehands auto.

  Lambert wammes

  Weten hoe wij je aankoop verzorgen? Klant Leon deelde zijn ervaring.

  Leon kocht dit jaar zijn auto via Occasionklik. Na een aantal weken van zoeken had hij zijn ideale occasion gevonden op Gaspedaal.nl. Hij besloot gebruik te maken van onze service om moeiteloos de juiste auto te kopen.

  Naam: Leon Hoogmoed, 31 jaar
  Woonplaats: Utrecht

  Welke auto wilde je kopen?

  Na een aantal weken van zoeken vond ik mijn ideale occasion op Gaspedaal.nl. Het ging om een sportieve Peugeot 308 die wordt verkocht door een autobedrijf in Groningen. Het werd tijd voor de aankoop.

  Waarom koos je voor Occasionklik?

  Direct zat ik met veel vragen. Wat is de juiste prijs van de auto? Is de auto wel betrouwbaar? Welke verborgen gebreken zijn en welke kosten kan ik in de toekomst verwachten? Ook was ik benieuwd naar de garantiemogelijkheden en stond de auto wel erg ver weg. Toch wilde ik liever geen auto in de buurt kopen die niet aansloot op mijn wensen. Ik kon dan ook wel wat hulp van een specialist gebruiken. Occasionklik heeft mij geholpen door mijn aankoop 100% te verzorgen.

  Hoe werkte de service?

  Binnen 1 dag na mijn aanvraag heeft een expert contact opgenomen met de aanbieder van de Peugeot 308 in Groningen om de betrouwbaarheid en prijs te controleren. Na mijn goedkeuring op de prijs heeft Occasionklik de auto op locatie gecheckt en goedgekeurd. Zo wist ik zeker dat de auto betrouwbaar was en wilde ik graag een proefrit doen. Na mijn akkoord werd de auto opgehaald uit Groningen naar een aangesloten Bovag garage in Utrecht. Zo kon ik de auto proefrijden binnen 5 minuten fietsen van m’n huis! De proefrit ging perfect en ik besloot de auto te kopen. De betaling heb ik afgehandeld bij de garage in Utrecht waar ik ook terecht kan voor mijn onderhoudsbeurten & reparaties. Wel zo makkelijk.

  Op deze manier heb ik moeiteloos de juiste occasion tegen de juiste prijs gekocht. En dat tegen een tarief van € 49,-.

  Waarom kiezen voor ons?

  Onze service Vergelijkbare services
  Zoeken droomoccasion
  Prijs-/ kwaliteitcontrole
  Aankoopkeuring
  Bezorging (indien gewenst)
  Garantiemogelijkheden
  Onderhoud tegen scherpe prijzen

  De meest complete hulp bij de aankoop van jouw auto

  Occasionklik

  • Zoeken droomoccasion

  • Prijs-/ kwaliteitcontrole

  • Aankoopkeuring

  • Bezorging

  • Garantiemogelijkheden

  • Onderhoud tegen scherpe prijzen

  Vergelijkbare diensten

  • Zoeken droomoccasion

  • Prijs-/ kwaliteitcontrole

  • Aankoopkeuring

  • Bezorging

  • Garantiemogelijkheden

  • Onderhoud tegen scherpe prijzen

  Jan Reus - Occasion spotter

  Heb je nog vragen?

  Neem gerust contact op met Jan of één van onze andere occasion experts. Zij helpen jou graag bij regelen van de juiste auto.

  Neem contact op

  Vragen over ‘Auto 100% Verzorgd’ service

  Binnen 1 werkdag nemen wij contact met jou op. Vervolgens wordt binnen 48 uur de deal gesloten en jouw auto gekeurd. Wordt de auto goedgekeurd? Dan halen wij de auto op leveren deze af binnen 1 week bij een garage in jouw omgeving. Gemiddelde koop je de auto dus binnen 1,5 week.

  Absoluut. Wij houden altijd rekening met een inruilauto en bieden hiervoor een eerlijke prijs. Zo hoef je dit niet apart te regelen en scheelt dat weer in de aankoopprijs.

  Je ontvangt standaard de wettelijk verplichte Bovag garantie van 6 maanden voor elke auto boven de € 4.500. Onder dit bedrag kunnen wij de kwaliteit van de auto niet garanderen en kunnen wij onze service helaas niet aanbieden. Hiernaast kan je kiezen tussen verschillende garantiemogelijkheden zodat je altijd kiest voor de garantie die bij jouw auto past.

  Een uniek onderdeel van onze service is dat je pas koopt na je proefrit. Wij keuren dus eerst de auto en brengen deze vervolgens naar een garage in te buurt voor jouw proefrit. Als jij tevreden bent met de auto sluiten wij de overeenkomst en betaal je bij de garage waar de auto is geleverd.

  Dat is natuurlijk geen probleem! Indien de auto niet bevalt ben je ook niet verplicht om deze te kopen. In dit geval brengen wij enkel een prijs van € 200,- in rekening om de gemaakt kosten te vergoeden. Als je besluit om alsnog via ons een andere auto te kopen dan brengen wij ook deze € 200,- niet in rekening.

  Op het moment dat jij een aanvraag doet controleren wij de auto alvast doorgrondig om zo een miskoop te voorkomen. De kans is dan ook erg klein dat de auto wordt afgekeurd. Indien dit alsnog gebeurt brengen wij € 200,- in rekening om de gemaakte kosten te vergoeden. Indien je alsnog via ons een andere auto koopt (die wel wordt goedgekeurd) hoef je deze € 200,- natuurlijk niet te betalen.

  Heb jij een auto gevonden in België, Duitsland of elders in Europa? Dan zijn we altijd bereid om samen te kijken of deze auto geleverd kan worden. Zo ja, dan is het wel van belang om de koopovereenkomst te tekenen voordat wij de auto ophalen. Toch heb je 14 bedenktijd zodra jij de auto in huis hebt. Indien de auto toch niet beschikbaar is zoeken wij graag een alternatief voor je!

  Dat is geen enkel probleem. Door een grondig vooronderzoek, contact met de aanbieder en de aankoopkeuring weten wij of de auto voldoet aan onze kwaliteitseisen. Over het algemeen zie je dat betere auto’s worden aangeboden door autobedrijven. Daarom gaat hier wel onze voorkeur naar uit.

  Gratis kentekencheck

  Auto op het oog? Wij controleren graag binnen 1 werkdag de waarde en betrouwbaarheid van de auto.