Auto gevonden? Check de betrouwbaarheid.

Als occasion koper wil je natuurlijk een miskoop voorkomen. Deel het kenteken van je ideale occasion en onze experts controleren binnen 1 dag Gratis of de auto betrouwbaar is. Ook delen wij direct de juiste waarde.

Ben je via Marktplaats direct bij ons terecht gekomen? Dan hebben wij alvast het kenteken van je laatst bekeken auto ingevuld.

  Aankoop 100% verzorgd incl. garantie & bezorging

  Auto gevonden op Marktplaats? Check de betrouwbaarheid.

  Als occasion koper wil je natuurlijk een miskoop voorkomen. Deel het kenteken en één van onze specialisten controleert vrijblijvend of de auto betrouwbaar is. Ook delen wij direct de juiste waarde. Zo helpen wij je graag op weg. Occasionklik is dan ook de eerste service die jou 100% helpt bij de aankoop van je auto.

   Aankoop 100% verzorgd

   incl. bezorging & garantie

   Scherpste tarief in NL

   Lees meer over onze diensten.

   Lees meer over onze diensten.

   Klik met onze klanten

   Occasionklik klant 1

   Goede service verlening. Bij Autotensen kijken ze eerst naar mijn wensen en daar hebben ze de juiste auto op aangesloten.

   Familie Doef
   Occasionklik klant 2

   Auto Tensen heeft mij wederom geholpen bij het vinden van mijn ideale occasion. Snelle service en vriendelijk personeel.

   Gerrit de Vries
   Occasionklik klant 3

   Ik was op zoek naar een occasion, en die hebben ze voor mij gevonden! Voldeed aan mijn wensen en ik hoefde me geen zorgen te maken over de kwaliteit. Heel fijn!”

   Rob Roozendaal

   Ik ben zeer goed geholpen met de aanschaf van mijn nieuwe tweedehands auto.

   Lambert wammes

   Weten hoe wij je aankoop verzorgen? Klant Leon deelde zijn ervaring.

   Leon kocht dit jaar zijn auto via Occasionklik. Na een aantal weken van zoeken had hij zijn ideale occasion gevonden op Gaspedaal.nl. Hij besloot gebruik te maken van onze service om moeiteloos de juiste auto te kopen.

   Naam: Leon Hoogmoed, 31 jaar
   Woonplaats: Utrecht

   Welke auto wilde je kopen?

   Na een aantal weken van zoeken vond ik mijn ideale occasion op Gaspedaal.nl. Het ging om een sportieve Peugeot 308 die wordt verkocht door een autobedrijf in Groningen. Het werd tijd voor de aankoop.

   Waarom koos je voor Occasionklik?

   Direct zat ik met veel vragen. Wat is de juiste prijs van de auto? Is de auto wel betrouwbaar? Welke verborgen gebreken zijn en welke kosten kan ik in de toekomst verwachten? Ook was ik benieuwd naar de garantiemogelijkheden en stond de auto wel erg ver weg. Toch wilde ik liever geen auto in de buurt kopen die niet aansloot op mijn wensen. Ik kon dan ook wel wat hulp van een specialist gebruiken. Occasionklik heeft mij geholpen door mijn aankoop 100% te verzorgen.

   Hoe werkte de service?

   Binnen 1 dag na mijn aanvraag heeft een expert contact opgenomen met de aanbieder van de Peugeot 308 in Groningen om de betrouwbaarheid en prijs te controleren. Na mijn goedkeuring op de prijs heeft Occasionklik de auto op locatie gecheckt en goedgekeurd. Zo wist ik zeker dat de auto betrouwbaar was en wilde ik graag een proefrit doen. Na mijn akkoord werd de auto opgehaald uit Groningen naar een aangesloten Bovag garage in Utrecht. Zo kon ik de auto proefrijden binnen 5 minuten fietsen van m’n huis! De proefrit ging perfect en ik besloot de auto te kopen. De betaling heb ik afgehandeld bij de garage in Utrecht waar ik ook terecht kan voor mijn onderhoudsbeurten & reparaties. Wel zo makkelijk.

   Op deze manier heb ik moeiteloos de juiste occasion tegen de juiste prijs gekocht. En dat tegen een tarief van € 49,-.

   Jan Reus - Occasion spotter

   Heb je nog vragen?

   Neem gerust contact op met Jan of één van onze andere occasion experts. Zij helpen jou graag bij regelen van de juiste auto.

   Neem contact op