Het antwoord op al jouw vragen.

Het antwoord op al jouw vragen.

Aankoop 100% verzorgd

Bezorgd om de hoek

Scherpste tarief in NL

Uniek service: Aankoop 100% verzorgd

Veelgestelde vragen van onze klanten

Absoluut. Bij Occasionklik koop je een occasion volledig op afstand. Wij onderhandelen, keuren de kwaliteit en bezorgen bij jou aan huis. Zo ben je in staat om moeiteloos & zonder enig fysiek contact alsnog jouw auto te kopen. Zo kunnen wij gedurende de lockdown jou alsnog helpen aan de juiste occasion.

Binnen 1 werkdag nemen wij contact met jou op. Vervolgens wordt binnen 48 uur de deal gesloten en jouw auto gekeurd. Wordt de auto goedgekeurd? Dan halen wij de auto op leveren deze af binnen 1 week bij een garage in jouw omgeving. Gemiddelde koop je de auto dus binnen 1,5 week.

Absoluut. Wij houden altijd rekening met een inruilauto en bieden hiervoor een eerlijke prijs. Zo hoef je dit niet apart te regelen en scheelt dat weer in de aankoopprijs.

Je ontvangt standaard de wettelijk verplichte Bovag garantie van 6 maanden voor elke auto boven de € 4.500. Onder dit bedrag kunnen wij de kwaliteit van de auto niet garanderen en kunnen wij onze service helaas niet aanbieden. Hiernaast kan je kiezen tussen verschillende garantiemogelijkheden zodat je altijd kiest voor de garantie die bij jouw auto past.

Een belangrijk onderdeel van onze service is dat je pas betaald na je proefrit. Na de onafhakelijke keuring wordt de overeenkomst gesloten.  Vervolgens wordt de auto bezorgd naar een garage in de buurt voor jouw proefrit. Als jij tevreden bent met de auto betaal je simpelweg aan Occasionklik bij de garage waar de auto is geleverd. Na je aankoop heb je 14 dagen de tijd om te proefrijden. Bevalt de auto toch niet? Binnen 14 dagen nemen wij de auto altijd terug en krijg je direct jouw geld terug. Vervolgens gaan we graag op zoek naar een alternatieve auto die wel goed aansluit op je leven.

Dat is natuurlijk geen probleem! Indien de auto niet bevalt ben je ook niet verplicht om deze te kopen. In dit geval brengen wij enkel een prijs van € 200,- in rekening om de gemaakt kosten te vergoeden. Als je besluit om alsnog via ons een andere auto te kopen dan brengen wij ook deze € 200,- niet in rekening.

Op het moment dat jij een aanvraag doet controleren wij de auto alvast doorgrondig om zo een miskoop te voorkomen. De kans is dan ook erg klein dat de auto wordt afgekeurd. Indien dit alsnog gebeurt brengen wij € 200,- in rekening om de gemaakte kosten te vergoeden. Indien je alsnog via ons een andere auto koopt (die wel wordt goedgekeurd) hoef je deze € 200,- natuurlijk niet te betalen.

Heb jij een auto gevonden in België, Duitsland of elders in Europa? Dan zijn we altijd bereid om samen te kijken of deze auto geleverd kan worden. Zo ja, dan is het wel van belang om de koopovereenkomst te tekenen voordat wij de auto ophalen. Toch heb je 14 bedenktijd zodra jij de auto in huis hebt. Indien de auto toch niet beschikbaar is zoeken wij graag een alternatief voor je!

Dat is geen enkel probleem. Door een grondig vooronderzoek, contact met de aanbieder en de aankoopkeuring weten wij of de auto voldoet aan onze kwaliteitseisen. Over het algemeen zie je dat betere auto’s worden aangeboden door autobedrijven. Daarom gaat hier wel onze voorkeur naar uit.

Onze experts nemen jouw auto aankoop volledig over. Zo wordt jij 100% ontzorgd. Klik op deze link en lees direct hoe onze service in z’n werking gaat.

Auto zoeken expert - Jan Reus

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Jan of één van onze andere occasion experts. Zij helpen jou graag bij regelen van de juiste auto.

Neem contact op

Een occasion kopen via Occasionklik.

Gemak, zekerheid & scherpste prijs

Je aankoop 100% verzorgd
Scherpste prijs in Nederland
Gratis aankoopkeuring auto
Bezorging aan huis

Verschillende garantiemogelijkheden
Elke occasion in Nederland mogelijk
Veilige betaling na je proefrit
Niet goed? Wij vinden gratis een alternatief