Het antwoord op al jouw vragen.

Het antwoord op al jouw vragen.

Aankoop 100% verzorgd

Bezorgd om de hoek

Scherpste tarief in NL

Uniek service: Aankoop 100% verzorgd

Veelgestelde vragen van onze klanten

Absoluut. Bij Occasionklik koop je een occasion volledig op afstand. Wij onderhandelen, keuren de kwaliteit en bezorgen bij jou aan huis. Zo ben je in staat om moeiteloos & zonder enig fysiek contact alsnog jouw auto te kopen. Zo kunnen wij gedurende de lockdown jou alsnog helpen aan de juiste occasion.

Binnen 1 werkdag nemen wij contact met jou op. Vervolgens wordt binnen 48 uur de deal gesloten en jouw auto gekeurd. Wordt de auto goedgekeurd? Dan halen wij de auto op leveren deze af binnen 1 week bij een garage in jouw omgeving. Gemiddelde koop je de auto dus binnen 1,5 week.

Absoluut. Wij houden altijd rekening met een inruilauto en bieden hiervoor een eerlijke prijs. Zo hoef je dit niet apart te regelen en scheelt dat weer in de aankoopprijs.

Je ontvangt standaard de wettelijk verplichte Bovag garantie van 6 maanden voor elke auto boven de € 4.500. Onder dit bedrag kunnen wij de kwaliteit van de auto niet garanderen en kunnen wij onze service helaas niet aanbieden. Hiernaast kan je kiezen tussen verschillende garantiemogelijkheden zodat je altijd kiest voor de garantie die bij jouw auto past.

Na het keuren van de auto geef je aan of je de auto aan wilt kopen en teken je een intentieverklaring. Hiermee geef je aan dat je de intentie hebt om de auto te kopen als deze voldoet aan alle kwaliteitseisen. Vervolgens bezorgen wij de auto voor jouw proefrit. Pas als jij tevreden bent met de auto na je proefrit betaal je aan Occasionklik.

Dat is natuurlijk geen probleem! Indien de auto niet bevalt ben je ook niet verplicht om deze te kopen. In dit geval brengen wij enkel een prijs van € 200,- in rekening om de gemaakt kosten te vergoeden. Vervolgens gaan wij graag op zoek naar een vergelijkbare occasion die wel aan jouw wensen voldoet. Als je besluit deze vergelijkbare occasion te kopen brengen wij ook deze € 200,- niet in rekening.

Op het moment dat jij een aanvraag doet controleren wij de auto alvast doorgrondig om zo een miskoop te voorkomen. De kans is dan ook erg klein dat de auto wordt afgekeurd. Indien dit alsnog gebeurt brengen wij € 200,- in rekening om de gemaakte kosten te vergoeden. Indien je alsnog via ons een andere auto koopt (die wel wordt goedgekeurd) hoef je deze € 200,- natuurlijk niet te betalen.

Heb jij een auto gevonden in België, Duitsland of elders in Europa? Dan zijn we altijd bereid om samen te kijken of deze auto geleverd kan worden. Zo ja, dan is het wel van belang om de koopovereenkomst te tekenen voordat wij de auto ophalen. Toch heb je 14 bedenktijd zodra jij de auto in huis hebt. Indien de auto toch niet beschikbaar is zoeken wij graag een alternatief voor je!

Momenteel nemen wij occasions in overweging die zowel door particulieren als bedrijven worden aangeboden. Op basis van meer dan 50 jaar ervaring kunnen wij wel stellen dat de kwaliteit van auto’s die worden aangeboden door particulieren een stuk minder is dan via autobedrijven. Daarom gaat onze voorkeur veelal uit naar auto’s vanuit autobedrijven zowel wij de kwaliteit van je occasion kunnen garanderen.

Onze experts nemen jouw auto aankoop volledig over. Zo wordt jij 100% ontzorgd. Klik op deze link en lees direct hoe onze service in z’n werking gaat.

Auto zoeken expert - Jan Reus

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Jan of één van onze andere occasion experts. Zij helpen jou graag bij regelen van de juiste auto.

Neem contact op

Een occasion kopen via Occasionklik.

Gemak, zekerheid & scherpste prijs

Je aankoop 100% ontzorgd
Scherpste prijs in Nederland
Voorkom een miskoop
Bezorging aan huis

Gratis aankoopkeuring
Veilig betaling na je proefrit
14 dagen omruilgarantie
Meer 50 jaar ervaring